Turun Piippuhuolto on toiminut Turussa ja lähikunnissa yli 15 vuoden ajan.

Palveluihimme kuuluu:

-Savupiippujen saneeraukset

-Haponkestävät hormiputkitukset

-Korjaus muuraukset

-Lumen pudotukset

-Pienimuotoiset remonttityöt

HYÖDYNNÄ KOTITIALOUSVÄHENNYS

Työ ja vinkit

Rapautumisen estävä haponkestävästä teräksestä valmistettu sisäpiippu asennetaan koko hormin matkalle.

Putken yläosaan asennetaan eristevilla ja tehdään betonivalu. Lisäksi hormiputki eristetään tarvittaessa vermikuliitillä.

Alaosan liitoskappale valetaan lekasora/muurauslaasti seoksella savuhormin tiilisaumoihin kiinni ja asennus reikä tukitaan. Näin tehdään, kun kyseessä on taipuisa haponkestävä hormiputki.

Haponkestävä hormiputki soveltuu myös erittäin hyvin kiuas ja takkahormeihin. Sileä pyöreä muoto takaa erinomaisen vedon sekä paloturvallisuuden !!.
Käytännön vinkkejä Öljylämmitykseen:

- Lisää 1 pullo jäänestoa säiliöön kun täytät polttoöljysäiliön, se estää
kondensioveden muodostumista ja näin olleen öljypoltin palaa puhtaammin.

- Suorita öljykattilan puhdistus ja huolto vähintään kerran vuodessa, laiminlyönti aiheuttaa sen että, laitteet käyvät tehottomasti ja öljyä kuluu tarpeettoman paljon.

- Säädä termostaatti 75-80 asteeseen. Savukaasun tulee olla piipun päässä noin 60 astetta, alhaisempi lämpötila rapauttaa savupiippua (kondnesio ja rikki).

- Sammuta öljypoltin aina kun täytät öljysäiliön ja anna öljyn tasaantua säiliössä 1 vuorokausi (jos mahdollista), niin mahdollinen sakka pääsee laskeutumaan öljysäiliön pohjalle.Soita tai lähetä sähköpostia niin varataan aika tarkistusta varten. Käynti on Turun talousalueella maksuton.

Sähköposti:

turunpiippuhuolto@gmail.com

Kuvagalleria